Kan ik iets voor je betekenen?
Bel 06 - 2757 7510 of e-mail Femke
info@praktijkmariposagroesbeek.nl

Ben je steeds moe en is jouw energie op?

In onze drukke levensstijl vergeten we vaak dat ons lichaam goed onderhouden moet worden. Stress, onrust of ongezonde voeding zorgen voor disbalans in lichaam en geest. Vanuit holistische visie gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten. Daarna kijken we vooral naar de mogelijkheden om van je klachten te herstellen. Zo krijg je weer energie en zin om de dag te beginnen!

 

Bioresonantie voor meer energie

Soms voedt je je lichaam met te weinig voedingsstoffen of heeft je lijf meer nodig dan je denkt. Waar dan precies de disbalans is ontstaan, kunnen we niet altijd vanaf de buitenkant beredeneren. Met Bioresonantie meet ik het lichaam door om op zoek te gaan naar de oorzaak van je klachten.

 

Eventuele verstoringen in je lichaam meet ik via de elektromagnetische eigenschappen en frequenties van cellen, weefsels en organen. Vervolgens kijk ik of de verstoringen van fysieke of emotionele aard zijn en waar de klachten vandaan komen. Ten slotte stimuleer ik je lichaam met specifieke trillingen, zodat het zich weer kan herstellen.  

 

Wanneer ik meet dat je lichaam te weinig voedingsstoffen heeft, is het mogelijk dit aan te vullen met vitamines, mineralen, celzouten of homeopatische olie. Op basis van de meting maak ik een persoonlijk adviesplan wat je kunt gaan toepassen. Een op maat gemaakt voedingsadvies geeft je nét dat extra steuntje in de rug.

 

Bioresonantie therapie is onder andere inzetbaar voor:

  • Ademhalingsklachten
  • Allergieën  
  • Hoofdpijn en migraine
  • Herkennen van de Borrelia bacterie (ziekte van Lyme)
  • Reumaklachten
  • Vermoeidheid
  • Weerstandsproblemen

 

Wil jij ook nieuwe energie opdoen? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

IK WIL GRAAG MEER ENERGIE