Kan ik iets voor je betekenen?
Bel 06 - 2757 7510 of e-mail Femke
info@praktijkmariposagroesbeek.nl

Magnesium, het wondermineraal

03-07-2017

Wat heel veel mensen niet weten is dat ze een magnesiumtekort hebben. Magnesium is een mineraal dat elke lichaamscel nodig heeft; zonder dit mineraal kunnen je zenuwen, spieren, hersenen en hart niet functioneren.

 

De beste bronnen van magnesium zijn groene groenten, zeevruchten, granen, zuivelproducten, gedroogde vruchten en zeegroenten, maar vooral een overmatige consumptie van geraffineerde granen kan een optimale magnesiumstatus in de weg staan.

 

Magnesiumtekort…schrik niet dit zijn er ongekend veel gevolgen, denk aan hartritmestoornissen, bloedstollingsproblemen, stofwisseling, verzwakt immuunsysteem, aandoeningen aan het autonome zenuwstelsel en allerlei chronische ziektes zoals bijv ME, MS en chronische vermoeidheid.

 

Welke reacties geeft je lijf op het moment dat je een tekort hebt aan magnesium. Denk bijvoorbeeld aan verhoogde bloeddruk, krampen in je benen, menstruele klachten, vermoeidheid en een vale huid…etc etc het zijn er te veel om hier te benoemen. Nemen we voldoende op uit onze voeding, nee helaas niet om dat de meeste producten bewerkt zijn.

 

Wat kun je dan doen?  Je kunt je laten testen op magnesiumtekort door middel van bioresonantie. In mijn praktijk meet ik dit tijdens een consult en het tekort aanvullen met magnesiumolie (deze neemt beter op dan de magnesiumsupplementen).

 

Neem contact op voor het maken van een afspraak of vrijblijvende informatie.

NEEM CONTACT OP