Kan ik iets voor je betekenen?
Bel 06 - 2757 7510 of e-mail Femke
info@praktijkmariposagroesbeek.nl

Herstel je lichaam optimaal tijdens of na ziekte

 

Tijdens het herstel van een ernstige ziekte zoals kanker ben je vaak moe en teleurgesteld in je lijf. Het vertrouwen in het hebben van een gezond lichaam is weg. Door het opheffen van emotionele blokkades ervaar je dat jouw eigen kracht je helpt op de weg naar herstel van je ziekte.

 

Verhoog je afweersysteem

Wanneer de vitaminestatus van het lichaam niet optimaal is kan dit leiden tot langzamer herstel na bijvoorbeeld een operatie, meer en ernstigere complicaties, vertraagde wondgenezing en een verminderde werking van het afweersysteem. Door het aanvullen van je vitamines kun je je lichaam voeden zodat deze de kracht krijgt zichzelf te hestellen. Dan levert je dit energie op omdat je lichaam niet meer zo hard hoeft te werken.

Met craniosacraal therapie kunnen we opgeslagen blokkades in je lichaam opsporen zodat je die los kunt laten. Daarmee komt je lichaam meer in balans, je bent meer geaard en dat geeft een betere basis voor het herstel van je lichaam.

 

Waarom deze behandeling

De combinatie van Bioresonantie en Craniosacraal therapie is een heilzame behandeling voor mensen die herstellen van een ernstige ziekte of nog midden in hun ziekteproces staan. Met respect voor al je wensen bied ik een prettige rustgevende behandeling die verlichting geeft en bijdraagt aan het herstel van je lichaam. Een aangepast voedingsadvies behoort ook tot de mogelijkheden die je nét dat extra steuntje in de rug zal geven.

 

Wat levert de behandeling bij Praktijk Mariposa op?

  • Meer energie en levenslust
  • Verbetering van je afweersysteem
  • Meer vertrouwen in je lichaam
  • Je lichaam beter voelen

 

IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES