Kan ik iets voor je betekenen?
Bel 06 - 2757 7510 of e-mail Femke
info@praktijkmariposagroesbeek.nl

Over Femke Eeren

Als therapeut gun ik ans uieder mens dat hij of zij zich gehoord en gezien voelt. Van daaruit kun je de liefde en rust in jezelf en om je heen echt gaan ervaren. Vanuit mijn hart wil ik graag mensen helpen zich goed in hun lichaam en geest te laten voelen. Het ontstaan van Praktijk Mariposa in Groesbeek sluit precies aan op datgene waar ik zelf in geloof: kijken naar de mens in zijn geheel, in al zijn facetten, niet alleen naar de klachten of ziekten.

 

Als kind ben ik zelf lange tijd ernstig ziek geweest. Gelukkig werd ik weer gezond, maar in mijn groei naar volwassenheid heb ik ervaren dat er veel van de pijn en stress lag opgeslagen in mijn lichaam. Ik ben op zoek gegaan naar 'iets' dat bij mij paste en waar ik mij goed bij voelde. Ik ben toen begonnen met Reiki en ben in 2009 zelfs Reiki-Master geworden. De universele levensenergie die je kunt ervaren met Reiki is een verrijking van mijn leven.

 

Craniosacraal, Bioresonantie en natuurvoeding

Door klachten bij mijn kinderen kwam ik voor het eerst in aanraking met craniosacraal therapie. Ik heb gezien en meegemaakt welke positieve invloed deze behandeling op hen had. Ik werd geraakt door deze bijzondere en effectieve behandeling die emotionele blokkades in het lichaam losmaakt. Mijn gevoel zei dat ik hiermee verder moest gaan. Daarom heb ik de opleiding tot Craniosacraal therapeut gedaan aan het Upledger instituut en deze in 2014 met goed gevolg afgesloten. Aanvullend heb ik een opleiding gedaan in Bioresonantie en ik heb mij verdiept in de Natuurvoedingsleer. Nu heb ik in mijn praktijk alle mogelijkheden om mijn passie uit te kunnen voeren; ieder mens zich goed te laten voelen in lichaam en geest.
 

Mariposa = Vlinder

Mariposa betekent vlinder. Steeds als ik een vlinder zie, denk ik aan mijn oma die me even groet vanuit het hiernamaals. De vlinder is hét symbool voor verandering, voor ontwikkeling en bevrijding; processen die elk mens meemaakt. Toch worden we in onze ontwikkeling soms tegengehouden. Bijvoorbeeld door pijn, verdriet of andere lichamelijke of mentale klachten. Ook door vermoeidheid en gevoelens van onzekerheid kunnen we onze transformatie vaak niet (goed) voltooien. Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk dat soms is en dat hulp en steun dan welkom zijn.

 

In mijn praktijk begeleid ik je bij jouw transformatie. Je leert te luisteren naar je lichaam, je gevoel en je hart. Met craniosacraal therapie, bioresonantie therapie of reiki-behandelingen kan ik je weer op weg helpen.

 

WEES WELKOM! en voel je vooral ook welkom!

 

Femke