Kan ik iets voor je betekenen?
Bel 06 - 2757 7510 of e-mail Femke
info@praktijkmariposagroesbeek.nl

Craniosacraaltherapie en Bioresonantie

Is je kindje onrustig en huilt het veel?

 

In mijn praktijk zie ik veel ouders en kinderen met klachten zoals angsten, darmkrampen, onrust, slecht slapen of eten, hoofdpijn en bedplassen. Als er bij jou of bij je kindje emotionele of lichamelijke blokkades in het bindweefsel zijn dan kunnen die met behulp van craniosacraal therapie opgespoord en behandeld worden. Het lichaam herstelt snel en jij en je kindje zijn weer tevreden en blij.

 

IK WIL HULP VOOR MIJN KIND EN MIJ

Krijg weer vertrouwen in je lijf tijdens het herstel van ziekte

Tijdens het herstel van een ernstige ziekte zoals kanker ben je vaak moe en teleurgesteld in je lijf. Het vertrouwen in het hebben van een gezond lichaam is weg. Door het opheffen van emotionele blokkades ervaar je dat jouw eigen kracht je helpt op de weg naar herstel van je ziekte.

Om je bij te staan en je nog meer energie te geven help ik je in het aanvullen van essentiële vitaminen en mineralen. Zo kan je lichaam optimaal herstellen en vind jij jezelf helemaal terug!

 

IK WIL MIJN LICHAAM OPTIMAAL HERSTELLEN

Gezonde levensstijl en energie

Ben je steeds moe en verlang je naar meer energie?

 

Het leven vraagt veel van jou. Door stress, onrust, ongezonde voeding of invloeden van buitenaf ontstaat een disbalans in je lichaam en geest. De energie is op en er moet iets veranderen!

Met een holistische blik kijken we naar de oorzaak én naar de oplossing. Het resultaat is dat je de hele dag door energiek en happy bent!

 

IK WIL OOK MEER ENERGIE