Kan ik iets voor je betekenen?
Bel 06 - 2757 7510 of e-mail Femke
info@praktijkmariposagroesbeek.nl

Blog van Praktijk Mariposa

 

Bewustzijn

Bewustzijn Het is tijd voor bewustzijn Tijd voor rust en bezinning Het is tijd

Online behandelingen

Ik merk dat er bij vele mensen angst en onzekerheid is. Onrust en voortdurend in je hoofd zitten. Niet meer wetend in dat wat jij nu nodig hebt en hoe je zelf weer rust krijgt zowel in je hoofd als in je lijf.

Levensprocessen kennen geen leeftijden

Levensprocessen kennen geen leeftijd, levensprocessen zijn voor het leven. Elke uitdaging welke je aangaat zal je verder brengen...

In stilte

In de stilte ontmoet je jezelf Een stilte met een betekenis Een stilte die je zo kan raken

Cranio laat je raken

Cranio Laat je raken Zet je in beweging En brengt je tot je kern

Cursus " Vergoot je innerlijke kracht"

Wil jij graag meer in contact komen met jezelf? Weten waar jouw oorsprong ligt? Wie jij bent tot in essentie en je verder ontwikkelen op spiritueel gebied? Op zaterdag 27 oktober 2018 start de 6-daagse cursus “Vergroot je innerlijke kracht”, Een reis naar jou IK. Een reis die jezelf gaat maken en waarin je opzoek gaat naar jouw innerlijke kracht. Waarin je gaat leren hoe deze innerlijke kracht werkt en wat je er allemaal mee kan. Een reis die helpt om inzichten te krijgen en een reis die je spiritualiteit laat groeien. * Je gaat leren wat aarding is? Waarom dit zo belangrijk is en op welke manier je dit kunt doen. * Je gaat ontdekken hoeveel je van jezelf houdt en wat echte zelfliefde is. * Je gaat opzoek naar jouw innerlijke kind. * Je leert hoe je jezelf een healing kan geven. * Ik ga je vertellen wat Chakra's zijn en hoe je daarmee kan werken. * Je leert om te communiceren op een hoger level. En gaat contact maken met jou gidsen.

Ouders Natuurlijk Beurs

De zachtheid van Cranio maakt dat jij en je kindje kunnen ontspannen. In de ontspanning krijgt het lijfje de ruimte om in alle vrijheid te mogen zijn. Cranio ondersteund je in je zwangerschap zodat jij nog beter contact kan maken met het groeiend leven in jou, maar ook dat je fysiek en mentaal beter gaat voelen in wat jij nu nodig hebt zodat jij kan groeien als moeder en er straks helemaal klaar voor bent. Het geboorteproces is vaak een hele happening. Dit is niet alleen voor jullie als ouders maar ook voor je baby. Er komt nog al wat bij kijken om geboren te worden. Vaak heeft je baby wat extra's nodig om dit allemaal te kunnen verwerken, Cranio kan jou en je baby hier de helpende hand in bieden.

Nieuwe maan en zelfliefde

Voel jij je welkom op de aarde of heb jij het gevoel dat je hier helemaal niet wil zijn. Een gevoel van bleh en bah dat stomme aardse gedoe! Of ik voel me leeg en moe, alles kost me energie! Adem dan drie keer diep in en uit! Laat op je uitademing alle negatieve gevoelens en energie los en adem frisse vernieuwde energie in met je inademing. Blijf jij in je comfortzone hangen daar waar jij denkt dat het veilig is? Of kies jij echt voor jezelf en ga je spelen en genieten, kies je voor groei en ontwikkeling! Ga je vleugels uitslaan en vlieg!! Blijf jij in je comfortzone hangen daar waar jij denkt dat het veilig is? Of kies jij echt voor jezelf en ga je spelen en genieten, kies je voor groei en ontwikkeling! Ga je vleugels uitslaan en vlieg!!

Cursus 'Vergroot je innerlijke kracht'

Ik ben al een tijdje bezig om de weg naar mijn eigen IK te vinden. Wie ben ik? Wie ben ik in essentie? Wat is mijn zielenpad en hoe geef ik die vorm? Ik heb een hele reis gemaakt, met vallen en opstaan, met opleidingen en cursussen, met een lach en een traan, met woede en verdriet maar ook met een glimlach en een hart die is gaan stralen. En kijk waar ik nu sta! Ik ben blij dat ik deze afslag een aantal jaren geleden gemaakt heb en nu kan zeggen dat ik jou dat ook gun! Dus Stroomt jouw hoofd over en kun je de rust niet vinden in jezelf. Ben jij opzoek naar verdieping, spiritualiteit en groei? Dan is deze cursus wat voor jou! Wil jij graag meer in contact komen met jezelf? Weten waar jouw oorsprong ligt? Wie jij bent tot in essentie en je verder ontwikkelen op spiritueel gebied?

Gevangen in een web

De grote wereld is spannend, eng maar ook uitdagend. Je weet je geen raad. Je moet blijven staan, in je kracht, stoer zijn en van je afbijten om je eigen veiligheid te waarborgen. Je wil lol maken, plezier, in liefde zijn, maar je wordt niet begrepen... en het maakt je boos, je voelt de woede naar boven kolken, het komt met een sneltreinvaart en je kan het niet meer stoppen, er zit zo’n oerkracht onder, de oerkracht om te overleven in deze enge wereld. Je wilt blijven staan!! Je moet blijven staan, je moet sterk zijn, je mag geen mietje zijn. Je wordt overprikkeld in deze maatschappij, goed is niet goed genoeg, het moet altijd meer en beter.

De zachtheid van Cranio

Op het moment dat vader, moeder en baby binnen komen gebeurt er al iets. Je voelt dat er spanning is, het niet weten, zoekende en doe ik het wel goed, onzekerheid, het is allemaal nog zo pril, zo klein, zo puur. Op het moment dat er een aanraking mag zijn gebeurt er iets bijzonders, de spanning neemt wat af en maakt plaats voor nieuwsgierigheid, nieuwsgierigheid naar …wat er gaat gebeuren, naar… wat het gaat brengen, alleen dat al is zo’n bijzondere ervaring.

Gezonde voeding en zuur-base-evenwicht

Verzuring kan onder andere leiden tot het dikker worden van het weefselvocht. We spreken dan van verslakt celweefsel waardoor cellen in onvoldoende mate worden voorzien van de noodzakelijke stoffen en er dus steeds meer verslakking optreedt. Verslakking is een plaatselijke ophoping van gifstoffen, denk bijvoorbeeld aan reuma of cellulitis.

Magnesium, het wondermineraal

Magnesiumtekort…schrik niet dit zijn er ongekend veel gevolgen, denk aan hartritmestoornissen, bloedstollingsproblemen, stofwisseling, verzwakt immuunsysteem, aandoeningen aan het autonome zenuwstelsel en allerlei chronische ziektes zoals bijv ME, MS en chronische vermoeidheid.