Kan ik iets voor je betekenen?
Bel 06 - 2757 7510 of e-mail Femke
info@praktijkmariposagroesbeek.nl

Consult behandelingen bij Praktijk Mariposa

Pijn, verdriet en andere onprettige emoties zijn vaak signalen die aangeven dat het tijd is voor verandering. Craniosacraal therapie, bioresonantie therapie en Reiki helpen bij die verandering.

 

Craniosacraal therapie

Craniosacraal therapie is een behandelmethode waarbij het bindweefsel als lichaamsstructuur centraal staat. Ik behandel klachten van uiteenlopende aard en richt me op het herstellen van uw vastgehouden energie in het bindweefsel. Tijdens een cranio sacraal behandeling voel of ‘scan’ ik uw lichaam met mijn handen. Ik werk niet met kracht, maar met heilzame, zachte technieken, waardoor de behandelmethode ook geschikt is voor kinderen. Een cranio sacraal behandeling is aangenaam, brengt ontspanning en verlichting, zowel in lichaam als geest.

 

Bioresonantie therapie

Bioresonantietherapie gaat uit van lichaamseigen trillingen. Trillingen of ‘resonanties’ komen overal in de natuur voor, ook in de mens. Als deze trillingen verstoord zijn, kunnen klachten van fysieke of emotionele aard optreden. Met de bioresonantie-apparatuur meet ik cellen, weefsels en organen op hun elektromagnetische eigenschappen en frequenties. Vervolgens kijk ik of de verstoringen van fysieke of emotionele aard zijn en waar de klachten vandaan komen. Ten slotte stimuleer ik je lichaam met specifieke trillingen, zodat het lichaam zichzelf weer kan herstellen. De trillingen ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.

 

Reiki

Een Reiki-behandeling bestaat uit handoplegging, waarbij ik gebruik maak van jouw energie die daarheen gaat waar ze het meest nodig is: in het lichaam, de geest of op het gevoelsleven. Reiki is een behandelmethode die breed toepasbaar is. Iedereen kan een Reiki-behandeling ondergaan. Reiki heeft een positieve en harmoniserende werking op je energiebanen en chakra’s.

 

HSP/ Energetisch kindertherapie

Energetische kindertherapie stemt af op wat jouw kind écht nodig heeft op een dieper niveau. In mijn praktijk begeleid ik kinderen in hun transformatie naar sterke en zelfstandige jong volwassenen. Ik help ze om te gaan met eigen emoties en die van anderen. Ook leer ik ze te luisteren naar hun eigen lichaam, gevoel en hart.

Hooggevoelige kinderen zijn open en vaak zeer gevoelig, ze zijn heel toegankelijk voor energetische behandeling. De energie in het lichaam gaat gemakkelijk stromen waardoor blokkades verminderen.

 

Online therapie

Online therapie geeft de mogelijkheid om vanuit je eigen veilige omgeving ondersteuning, begeleiding en energetische behandelingen te ontvangen.

Hierin werk ik op basis van coaching technieken, waarmee je inzichten verkrijgt in dat wat er speelt bij jou. Hierbij maak ik gebruik van mijn gave in helderziend, herldervoelend en helderwetend om jou op de beste manier te kunnen begeleiden. Vanuit dit is het mogelijk om ook een healing of energetische behandeling te ontvangen afgestemd op jou.

 

Reading en healing

Een reading is een energetische sessie waarin ik afstem op jou energie. Ik werk hier samen met jouw gidsen en de engelen. Het geeft je inzichten en antwoorden op verschillende vlakken.  Het helpt je om verder te komen in stukken waarin je vast loopt, maar kan ook helend zijn bij trauma's welke je mee hebt gemaakt in je leven. Denk bijvoorbeeld is een dierbare welke aan gene zijde is en waarvan je graag wil weten of het goed gaat met hem of haar. Naast de reading zet ik ook altijd een healing uit om de eventuele trauma's de ruimte te geven om los gelaten te mogen worden. Deze sessie kan zowel online, telefonisch als in mijn praktijk plaatsvinden.

 

In alle rust, met veel geduld en respect geef ik je in mijn praktijk de aandacht die je nodig hebt. De behandelingen in mij praktijk worden door cliënten ervaren als 'weldadig' en 'verkwikkend'.

 

IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES