Kan ik iets voor je betekenen?
Bel 06 - 2757 7510 of e-mail Femke
info@praktijkmariposagroesbeek.nl

Ouders Natuurlijk Beurs

25-05-2018

De zachtheid van Cranio maakt dat jij en je kindje kunnen ontspannen. In de ontspanning krijgt het lijfje de ruimte om in alle vrijheid te mogen zijn.
Cranio ondersteund je in je zwangerschap zodat jij nog beter contact kan maken met het groeiend leven in jou, maar ook dat je fysiek en mentaal beter gaat voelen in wat jij nu nodig hebt zodat jij kan groeien als moeder en er straks helemaal klaar voor bent.
Het geboorteproces is vaak een hele happening. Dit is niet alleen voor jullie als ouders maar ook voor je baby. Er komt nog al wat bij kijken om geboren te worden. Vaak heeft je baby wat extra's nodig om dit allemaal te kunnen verwerken, Cranio kan jou en je baby hier de helpende hand in bieden.

 

Cranio Nederland
Gepubliceerd door Femke Eeren23 mei om 11:18
 

Op 9 juni as is er weer een Ouders Natuurlijk Beurs in Doorwerth. De beurs is te bezoeken van 10.00 uur tot 19.00 uur. Het is een gelegenheid om als ouders kennis te maken met de ondersteunende werking van Craniosacraal therapie.
Ga naar de website voor meer informatie https://oudersnatuurlijk.nl/cranio-sacraal-therapie/

In de speciale Cranio-zaal zal Erma van Dijk in samenwerking met Cranio Nederland en de twee beroepsverenigingen NCSV en UCN…
OUDERSNATUURLIJK.NL