Kan ik iets voor je betekenen?
Bel 06 - 2757 7510 of e-mail Femke
info@praktijkmariposagroesbeek.nl

Nieuwe maan en zelfliefde

15-02-2018 - Praktijk Mariposa Groesbeek

 

Voel jij je welkom op de aarde of heb jij het gevoel dat je hier helemaal niet wil zijn. Een gevoel van bleh en bah dat stomme aardse gedoe! Of ik voel me leeg en moe, alles kost me energie! Adem dan drie keer diep in en uit! Laat op je uitademing alle negatieve gevoelens en energie los en adem frisse vernieuwde energie in met je inademing.

Dit heeft niet alleen met de volle maan te maken maar ook met je aarding! Als je zorgt dat je beter geaard bent, zul je je beter gaan voelen op de aarde, zul je meer energie en vreugde gaan ervaren. Maar je zult ook voelen dat je meer van jezelf gaat houden!
Want hoe staat het met jouw zelfliefde? Kun jij onvoorwaardelijk houden van jezelf?
Of denk jij dat je van jezelf houdt? Maar voel je als je echt voelt een maar of een als opkomen.
Ik hou echt van mijzelf als....

 

Deze volle maan gaat je ook laten ervaren hoe de verbinding is tussen jouw vrouwelijke en mannelijke energie. Is deze in balans of heb je een onbalans? En waardoor is deze dan ontstaan?

Je kunt een hunkering gaan ervaren in een zoektocht naar jouw tweelingziel, deze energie zal zich de aankomende periode meer naar de voorgrond gaan verplaatsen. Dit heeft te maken dat je je weer heel en meer compleet wil gaan voelen. Het zijn de spiegels van het leven, die zorgen voor groei, innerlijke groei en groei van je ziel. Je bent niet alleen op de aarde om hier te leven, je bent hier om te mogen groeien en jezelf te mogen ontwikkelen.

 

Doordat je zelfliefde gaat groeien en zich meer gaat ontwikkelen, krijg je ook andere inzichten binnen je relaties. De relatie met vrienden, met familie en met je partner. Je gaat steeds beter voelen wat past en wat niet meer past. Wat helpt je in je groeiproces en wat remt of blokkeert je?Dat wat je blokkeert zul je mogen gaan loslaten. Zelfliefde is zorgen voor jezelf en opkomen voor jezelf, alleen het allerbeste is goed genoeg voor jou!

 

Blijf jij in je comfortzone hangen daar waar jij denkt dat het veilig is? Of kies jij echt voor jezelf en ga je spelen en genieten, kies je voor groei en ontwikkeling! Ga je vleugels uitslaan en vlieg!!

 

Joy gaat je helpen om een liefdevolle reis te maken????
Breng hem aan op je hart en je slapen en zie wat het jou gaat brengen????????????