Kan ik iets voor je betekenen?
Bel 06 - 2757 7510 of e-mail Femke
info@praktijkmariposagroesbeek.nl

Blog van Praktijk Mariposa

 

Cursus 'Vergroot je innerlijke kracht'

Ik ben al een tijdje bezig om de weg naar mijn eigen IK te vinden. Wie ben ik? Wie ben ik in essentie? Wat is mijn zielenpad en hoe geef ik die vorm? Ik heb een hele reis gemaakt, met vallen en opstaan, met opleidingen en cursussen, met een lach en een traan, met woede en verdriet maar ook met een glimlach en een hart die is gaan stralen. En kijk waar ik nu sta! Ik ben blij dat ik deze afslag een aantal jaren geleden gemaakt heb en nu kan zeggen dat ik jou dat ook gun! Dus Stroomt jouw hoofd over en kun je de rust niet vinden in jezelf. Ben jij opzoek naar verdieping, spiritualiteit en groei? Dan is deze cursus wat voor jou! Wil jij graag meer in contact komen met jezelf? Weten waar jouw oorsprong ligt? Wie jij bent tot in essentie en je verder ontwikkelen op spiritueel gebied?

Gevangen in een web

De grote wereld is spannend, eng maar ook uitdagend. Je weet je geen raad. Je moet blijven staan, in je kracht, stoer zijn en van je afbijten om je eigen veiligheid te waarborgen. Je wil lol maken, plezier, in liefde zijn, maar je wordt niet begrepen... en het maakt je boos, je voelt de woede naar boven kolken, het komt met een sneltreinvaart en je kan het niet meer stoppen, er zit zo’n oerkracht onder, de oerkracht om te overleven in deze enge wereld. Je wilt blijven staan!! Je moet blijven staan, je moet sterk zijn, je mag geen mietje zijn. Je wordt overprikkeld in deze maatschappij, goed is niet goed genoeg, het moet altijd meer en beter.

De zachtheid van Cranio

Op het moment dat vader, moeder en baby binnen komen gebeurt er al iets. Je voelt dat er spanning is, het niet weten, zoekende en doe ik het wel goed, onzekerheid, het is allemaal nog zo pril, zo klein, zo puur. Op het moment dat er een aanraking mag zijn gebeurt er iets bijzonders, de spanning neemt wat af en maakt plaats voor nieuwsgierigheid, nieuwsgierigheid naar …wat er gaat gebeuren, naar… wat het gaat brengen, alleen dat al is zo’n bijzondere ervaring.

Gezonde voeding en zuur-base-evenwicht

Verzuring kan onder andere leiden tot het dikker worden van het weefselvocht. We spreken dan van verslakt celweefsel waardoor cellen in onvoldoende mate worden voorzien van de noodzakelijke stoffen en er dus steeds meer verslakking optreedt. Verslakking is een plaatselijke ophoping van gifstoffen, denk bijvoorbeeld aan reuma of cellulitis.

Magnesium, het wondermineraal

Magnesiumtekort…schrik niet dit zijn er ongekend veel gevolgen, denk aan hartritmestoornissen, bloedstollingsproblemen, stofwisseling, verzwakt immuunsysteem, aandoeningen aan het autonome zenuwstelsel en allerlei chronische ziektes zoals bijv ME, MS en chronische vermoeidheid.